Events

Brain Upgrade: Crypto: behind the currency

6 maart 2018 1 dag

Datum
6 maart 2018
Duur
1 dag, 17:30-20:30
Locatie
Eindhoven
Kosten
Geen

Omschrijving

De “crypto” in “cryptocurrency” is dezelfde die we al jaren gebruiken, en ons veilig houden op het internet, bij het pinnen, en op andere plaatsen in onze verbonden wereld.

In deze sessie laat Angelo van der Sijpt je alle bewegende delen van encryptie zien, samen met het gebruik hiervan in het Java platform. We gaan het hebben over symmetrische vs asymmetrische encryptie, block- en stream ciphers, hashing en checksums. We laten zien hoe deze primitieven samen blockchain-technologie vormen, de basis van de verschillende crypto-currencies.

Deze avond geeft je een beter begrip van de technologie en zijn jargon, en je zult hiermee indruk kunnen maken op je collega’s, klanten, en baas.

Over Luminis Eindhoven….
Deze brain upgrade wordt verzorgd door Luminis Eindhoven. Met Eindhoven is Luminis neergestreken in zijn vijfde vestigingsplaats in Nederland. Luminis gelooft dat de wereld een beetje mooier kan, en een stukje menselijker. Onze passie is de digitale transformatie, waar we je doorheen loodsen door te inspireren, en door technologie slim toe te passen. Luminis helpt je te spelen volgens de nieuwe regels, en het leven beter te maken.

Programma

17:30: Ontvangst met eten en drinken
18:15: Deel 1
19:00: Pauze
19:15: Deel 2
20:00: Einde met borrel

Doelgroep

Java developers


Aanmelden event: Brain Upgrade: Crypto: behind the currency

Onderwerp
Datum
Locatie

Gegevens cursist

Naam

Functie

Organisatie

E-mailadres

Telefoonnumer


Trainer

Angelo van der Sijpt

Angelo van der Sijpt

Fellow Luminis Eindhoven

Als Fellow bij Luminis Eindhoven heeft Angelo ruim een decennium softwaretechnologie consulting achter zijn naam: waar ...

Skills: Software Architectuur, Modulaire Software Ontwikkeling, Java, OSGi, ...


Luminis Academy biedt tevens 'In Company' trainingen aan. Informeer naar de mogelijkheden.