Events

Brain Upgrade: Design Thinking

20 september 2018 1 dag

Datum
20 september 2018
Duur
1 dag, 17:30-20:00
Locatie
Eindhoven
Kosten
Geen

Omschrijving

Design Thinking is een krachtige manier om te innoveren. Een manier van denken waarbij complexe problemen opgelost kunnen worden. Veel organisaties gebruiken Design Thinking om tot frisse en innovatieve oplossingen te komen die er voor klanten werkelijk toe doen.

Design staat voor het bedenken en maken van een product – door iedereen. Gebaseerd op de ervaringen van designers is in de loop der jaren een methode ontwikkeld waarin delen en opstellen voor kritiek centraal staat met als doel te leren en verbeteren. Dat is iets wat in veel organisaties zeer welkom is. Bij Design Thinking leren organisaties op een andere manier denken en doen!

Design Thinking is een (niet lineaire) methode waarbij alle belangrijke stakeholders betrokken worden. De volgende 5 fases zijn te onderscheiden:

Om een probleem te kunnen doorgronden dien je eerst je klant echt te begrijpen en de uitdaging te definiëren om vervolgens (zoveel mogelijk) oplossingsrichtingen voor een vraagstuk de genereren en een prototype te maken wat getest kan worden om de innovatie te valideren.

Programma

17:30: Ontvangst met eten en drinken
18:15: Deel 1
19:00: Pauze
19:15: Deel 2
20:00: Einde met borrel

Doelgroep

Ben jij je aan het oriënteren op of Design Thinking iets voor jouw organisatie is? Deze bijeenkomst zal voldoende inzichten bieden om op die vraag antwoord te geven.


Aanmelden event: Brain Upgrade: Design Thinking

Onderwerp
Datum
Locatie

Gegevens cursist

Naam

Functie

Organisatie

E-mailadres

Telefoonnumer


Luminis Academy biedt tevens 'In Company' trainingen aan. Informeer naar de mogelijkheden.