Events

Brain Upgrade: HTTP/2

22 maart 2017 1 dag

Datum
22 maart 2017
Duur
1 dag, 17:30-20:30
Locatie
Arnhem, Westervoortsedijk 73
Kosten
Geen

Omschrijving

HTTP is dood, lang leve HTTP! Na 20 jaar trouwe dienst is de HTTP/1.1-standaard aan vervanging toe. In 1997 was één request meestal genoeg voor een webpagina, maar de tijd heeft niet stilgestaan. 20 jaar later heb je heel wat requests nodig om een webapplicatie op te bouwen: plaatjes, scripts, styles, data. Om dat een beetje te stroomlijnen, moeten we ons in allerlei bochten wringen. Daar hebben we toch helemaal geen tijd voor?

Nu hebben we HTTP/2! Omarm de nieuwe standaard, versimpel je workflow en aanschouw hoe de performance van je webapplicatie omhoog schiet. Weg met resource bundling, domain sharding en het hacken van je web server. Met HTTP/2 krijg je snellere en veiligere websites en je hoeft er bijna niks voor te doen!

Tijdens deze Brain Upgrade kijken we naar het idee achter HTTP/2, wat de verschillen zijn met de oude standaard en we demonstreren de leukste nieuwe features: datacompressie, server push, pipelining, multiplexing en meer!

Programma

17:30: Ontvangst met eten en drinken
18:00: Deel 1
18:45: Pauze
19:15: Deel 2
20:00: Einde met borrel

Indien er wensen zijn m.b.t eten zoals vegetarisch of vanwege bepaalde allergieën, graag dit doorgeven via academy@luminis.eu

Doelgroep

(Web) software engineers (frontend & backend), DevOps engineers, systeembeheerders.
Aanmelden event: Brain Upgrade: HTTP/2

Onderwerp
Datum
Locatie

Gegevens cursist

Naam

Functie

Organisatie

E-mailadres

Telefoonnumer


Luminis Academy biedt tevens 'In Company' trainingen aan. Informeer naar de mogelijkheden.