Events

Brain Upgrade: Security and OWASP

30 juni 2016 1 dag

Datum
30 juni 2016
Duur
1 dag, 17:30-20:30
Locatie
Arnhem, Westervoortsedijk 73
Kosten
Geen

Omschrijving

Het creëren van waarde voor je gebruikers is natuurlijk de eerst verantwoordelijkheid van een software professional. Vaak wordt deze waarde geleverd over het internet. Die infrastructuur deel je met andere professionals, maar ook met data-dieven, oplichters en malware. Datalekken en misbruik, veroorzaakt door bugs, slechte afscherming en ondermaatse beveiliging leveren reputatieschade op voor de betrokken organisatie.

Nieuwe Europese regels zorgen ervoor dat de organisatie opdraait voor de kosten, en hoge boetes kan krijgen. Erger nog, dit zou jouw bedrijf kunnen zijn!

Je bent je als professional bewust van de risico’s en kent de OWASP Top 10, een lijst van de 10 meest voorkomende–en meest schadelijke–veiligheidsproblemen in webapplicaties. Maar, wie heeft er wel eens een SQL Injection of cross-site scripting attack van dichtbij gezien, laat staan er tegen verdedigd? En hoe ga je eigenlijk om met de passwords van je gebruikers?

In deze Brain Upgrade zal Angelo van der Sijpt, Fellow Connected Devices & Security van Luminis Arnhem, je door de OWASP Top 10 heen leiden. We laten zien hoe de verschillende issues je web applicatie, én je mobiele applicatie beïnvloeden. Elke dreiging zal worden geïllustreerd met voorbeelden, en voorzien van praktisch advies om je ertegen te verdedigen. Aan het einde van deze Brain Upgrade zul je een beter begrip hebben van de meest voorkomende dreigingen, en de mindset en gereedschappen hebben om het internet een veilige plek te maken voor je gebruikers!

Programma

17:30 Ontvangst met buffet
18:15 Deel 1
19:15 Korte pauze
19:30 Deel 2
20:30 Einde met borrel


Aanmelden event: Brain Upgrade: Security and OWASP

Onderwerp
Datum
Locatie

Gegevens cursist

Naam

Functie

Organisatie

E-mailadres

Telefoonnumer


Trainer

Angelo van der Sijpt

Angelo van der Sijpt

Fellow Luminis Eindhoven

Als Fellow bij Luminis Eindhoven heeft Angelo ruim een decennium softwaretechnologie consulting achter zijn naam: waar ...

Skills: Software Architectuur, Modulaire Software Ontwikkeling, Java, OSGi, ...


Luminis Academy biedt tevens 'In Company' trainingen aan. Informeer naar de mogelijkheden.