Vraag naar de mogelijkheden

Persoon

Simone van Leussen

Coördinator Academy
06-22040311 academy@luminis.eu

Jouw medewerkers continu voorzien van de laatste kennis, trends en inzichten kan veel tijd kosten. Een deel van de medewerkers vindt hierin zelf zijn weg, een deel heeft hierbij wat hulp of stimulans nodig. Op verzoek van verschillende organisaties heeft de Luminis Academy iets nieuws verzonnen waarmee organisaties op een makkelijke en leuke manier hun kennis op peil kunnen houden door middel van de dienstverlening Expertise on Demand.

De ontwikkelingen op software- en technologievlak gaan zo snel dat het lastig is om kennis op peil te houden. Door middel van individuele trainingen of groepstrainingen kan gericht gewerkt worden aan kennis en vaardigheden. Toch speelt misschien de vraag of de juiste onderwerpen geraakt worden en of er geen belangrijke onderwerpen worden gemist. Het kan ook behoorlijk wat tijd kosten om trainingen of inspiratiesessies voor een groep in te plannen. Zou het niet makkelijk zijn als iemand dat allemaal voor jou regelt en voorbereid?

Door middel van de dienstverlening Expertise on Demand kunnen we vanuit Luminis hierbij helpen en ontzorgen. Je krijgt een gegarandeerd aantal kennis- en inspiratiesessies die in overleg verspreid over het jaar worden ingepland en welke door ervaren en enthousiaste sprekers worden verzorgd.

Download flyer

Mogelijkheden Expertise on Demand

In overleg kunnen vooraf diverse sessies worden ingepland waarbij in 2 uur per sessie, het betreffende onderwerp wordt toegelicht aan de hand van trends en voorbeelden. Dit zijn interactieve sessies waarbij de deelnemers de gelegenheid krijgen om vragen te stellen en in discussie te gaan.

Wil je liever hands-on sessies waarbij deelnemers ook zelf met de handen uit de mouwen gaan? Geen probleem, in dat geval kun je kiezen voor onze praktijkgerichte workshops van een dag of halve dag. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een mix van korte sessies en workshops.

De onderwerpen worden samen met jou vastgesteld. Voorbeelden van onderwerpen die we regelmatig bespreken zijn onder andere: Architectuur, Cloud Computing, Serverless, Machine learning, Internet of Things, Kubernetes en Microservices. Dit is slechts een greep uit de onderwerpen waar we sessies in kunnen verzorgen.

Voor het complete overzicht neem contact met ons op.

Voordelen

Door te kiezen voor Expertise on Demand krijg je een aantal voordelen:

  • Medewerkers beschikken over actuele kennis op een breed scala aan relevante onderwerpen.
  • De tijdsinvestering voor de groep is beperkt: de sessies zijn op eigen locatie en duren doorgaans tussen de 2 en 4 uur
  • Een leuke manier voor medewerkers door de presentatiestijl en de praktijkvoorbeelden.
  • Geen geregel van losse kennissessies en externe sprekers
  • Vooraf helderheid in de kosten

Meer weten? Neem contact met ons op.

luminis-devcon-2019-532

Een greep uit de bedrijven die wij hebben getraind

Het was een erg boeiende sessie die mij geen moment verveeld heeft.
Software Architect Monuta
Deskundige trainer en passie voor zijn vak
Software Architect Wolters Kluwer
De trainer kan lastige onderwerpen simpel houden en met humor zijn publiek boeien. Bovendien maakt hij zichzelf ook niet belangrijker dan het onderwerp
Software developer OHRA
Duidelijke en waardevolle workshop. Goeie communicatief vaardige trainer met veel kennis van zaken.
Software developer Advitrae
Goeie praktijkgerichte training, de trainer heeft veel kennis over het onderwerp en kan deze kennis goed overdragen.
Software developer KPN