Trainingen

Effectief Product-Ownerschap

27 augustus 2019 1 dag

Datum
27 augustus 2019
Duur
1 dag, 9:00-17:00
Locatie
Amsterdam

Omschrijving

De rol van product owner is vaak onderbelicht: er is weliswaar veel aandacht voor de scrummaster, maar in de praktijk blijkt dat juist een effectieve product owner het verschil kan maken tussen succes en falen. Maar, daarvoor is het belangrijk om de rol goed in te vullen en duidelijk te maken wat deze inhouft. Zo moet worden vastgesteld wat de verantwoordelijkheden van een product owner moeten zijn om succes te garanderen, hoe deze persoon in de organisatie staat  en wat hij of zij moet doen om echt effectief te zijn. Ook is het belangrijk te kijken naar de benidigde competenties en de meest voorkomende valkuilen van de product-ownerrol.

In deze sessie verkennen we samen de theorie en kijken naar hoe een effectieve invulling van de rol van product owner eruit ziet. De sessie is bedoeld als aanzet om een volgende stap te maken en Agile nog effectiever in te kunnen zetten binnen de organisatie.

Programma

Net als alle andere trainingen is ook deze training op basis van InCompany af te nemen. Hierbij begeleiden, trainen en coachen we interne POners en PO-teams bij het opzetten van governance, het creëren van visie, het maken van een roadmap, het begeleiden van refinement of het zetten van de volgende stap in effectief POschap.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Doelgroep

Voor iedereen toegankelijk.

Minimale voorwaarden deelname training

Enige kennis van scrum is gewenst.


Aanmelden training: Effectief Product-Ownerschap

Onderwerp
Datum
Locatie

Gegevens cursist

Naam

Functie

Organisatie

E-mailadres

Telefoonnumer


Trainer

Richard Schaaf

Richard Schaaf

Agile coach Luminis Rotterdam

Agile coach / consultant bij Luminis Rotterdam. Richard helpt teams en organisaties succesvol te worden in Agile ...

Skills: Agile, Scrum, Kanban, (business)consultancy, architecture, (R) ...Luminis Academy biedt tevens 'In Company' trainingen aan. Informeer naar de mogelijkheden.