Trainingen

Workshop: Migratie naar de (hybride) cloud

Omschrijving

We willen graag met onze applicaties naar de cloud, maar wat betekent dat allemaal? Waar laten we onze data? Is dat wel veilig? Moeten we alles in één keer overzetten? Deze vragen komen we veel tegen bij onze klanten.

In deze workshop komt aan de orde wat de cloud kan betekenen voor jouw organisatie, en minstens zo belangrijk: hoe ziet het pad naar de cloud er uit? Of het nu is om een deel van je on premises infrastructuur te ontlasten, de kosten inzichtelijker en beheersbaarder te maken, of om een nieuw business model te ondersteunen, de cloud is vrijwel niet meer weg te denken in een modern applicatielandschap.

In de ochtend worden er zaken als platform elasticiteit, storage, low code solutions, maatwerk, migratie-strategieën, etc. behandeld. Hiermee wordt een basis gelegd voor de middag, een hands on architectuursessie. In deze sessie zal er concreet worden gekeken naar de specifieke mogelijkheden voor jouw organisatie en de stappen die een migratie zal omvatten. Belangrijk resultaat van deze sessie zal zijn, dat de te maken keuzes in het migratietraject duidelijk zijn.

Deze workshop is op basis van Incompany af te nemen en afhankelijk van waar de klant mee werkt richten we ons op Azure of AWS.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact met ons op.

Doelgroep

Product owners en Technisch inhoudelijke mensen.


Aanmelden training: Workshop: Migratie naar de (hybride) cloud

Onderwerp
Datum
Locatie

Gegevens cursist

Naam

Functie

Organisatie

E-mailadres

Telefoonnumer


Luminis Academy biedt tevens 'In Company' trainingen aan. Informeer naar de mogelijkheden.