Omschrijving

Als je stappen wilt zetten op het gebied van data science, of meer waarde wilt halen uit je data, dan zijn er duizenden oplossingen om uit te kiezen. Maar hoe maak je nu de juiste technologiekeuzes? Wat is een goede basis om mee te starten zodat je ook de komende jaren je data-ambities waar kunt maken?

Tijdens deze online sessie nemen twee experts van Luminis je mee in de recente ontwikkelingen op het gebied van datatechnologie. Aan de hand van recente trends, verschillende modellen en een voorbeeldcase laten ze zien hoe je slim keuzes kunt maken op het gebied van datatechnologie. 

Luminis adviseert zowel kleine als grote organisaties op het gebied van cloud– en datatechnologie. Wij zijn technologie- en leveranciersonafhankelijk en kunnen daarom vanuit uw situatie en vanuit de praktijk een goed advies uitbrengen.  

Onderwerpen

Wat krijgt u niet tijdens deze sessie:

  • Een marketingverhaal over onze eigen producten.

Wat krijgt u wel tijdens deze sessie: 

  • De laatste inzichten op het gebied van datatechnologie. 
  • Enkele modellen die u helpen om uw datastrategie en roadmap concreter te maken. 
  • Een voorbeeldcase van een data landschap bij een vastgoedorganisatie.
  • Indien gewenst een één op één sessie van 20 minuten om in te zoomen op jouw eigen praktijk.

De sessie is geen verkapte product- of bedrijfspitch. Omdat wij geloven in de waarde van onze kennis en vanwege de extra één op één verdieping met iedere deelnemer vragen wij een kleine bijdrage van 49 euro per deelnemer.  

Doelgroep
Managers, architecten, product owners, projectmanagers, data protection officers of andere rollen die betrokken zijn bij technologiekeuzes. Er is geen basiskennis van data science of data analytics vereist. De presentatie gaat niet diep in op development of engineering, dus is ook voor niet-technische mensen prima te volgen.  

Caleb is een enthousiaste data scientist met een brede intellectuele interesse. Hij vindt schoonheid in creatieve oplossingen en geeft er de voorkeur aan om ze zo eenvoudig mogelijk te houden. Hij gebruikt zijn ervaring en persoonlijkheid om opmerkelijke data science oplossingen te creëren.

Caleb Mensah

Data Scientist/Engineer

Martin is binnen Luminis Product Manager van InformationGrid. Martin heeft een achtergrond in digitale marketing en heeft veel ervaring met datagedreven werken, datatechnologie en data governance.

Martin van Mierloo

Product Manager

Praktische info

  • Online

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

49,- per persoon
13:00-14:00