Omschrijving

We zijn er al zo aan gewend: server-side werken we met C#, Razor en ASP.Net, client-side met Typescript, Javascript en een Single-Page Application framework zoals Angular of React. Je moet het als "Full stack developer" allemaal maar bijhouden. Om maar niet te spreken over de dubbele (business) logica over deze lagen heen. Kan dat niet anders?

Zeker wel! Microsoft heeft hiervoor het framework “Blazor” ontwikkeld. Blazor is een Single Page Application framework waarmee je met C# en bestaande Visual Studio tooling kan werken. We kijken naar de implementaties op basis van “WebAssembly” en SignalR, hierdoor is de cross-browser compatibiliteit gegarandeerd en met de kracht van het .Net framework!

Onderwerpen

In deze sessie word je meegenomen in een introductie van Blazor. We gaan kijken naar de architectuur van het framework, maar natuurlijk gaan we ook een demo applicatie bouwen. Bij de demo applicatie kijken we naar de voordelen van het gebruik van dezelfde code in zowel front- als backend.

Het uiteindelijke doel van deze webinar is dat je een indruk krijgt van Blazor en of het een optie is voor een nieuw te beginnen project of zelfs als migratie optie voor bestaande applicaties!

Doelgroep:
Zowel beginnende als ervaren developers, die werken in Microsoft georiënteerde omgevingen.

Taal:

Nederlands
 
Minimale voorwaarden voor deelname:
Geen

Luc is een software engineer bij Luminis Apeldoorn. Hij werkt nu ruim 10 jaar in Microsoft omgevingen, zowel intern als consultant. Hij houdt er van om informatie te krijgen, en te delen.

Luc Hondshorst

Software Developer

Praktische info

  • Online

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

0,- per persoon
11:00-12:00