Omschrijving

In deze sessie ontdekken we hoe Cloud computing kan worden ingezet als middel voor innovatie en economische disruptie binnen uw bedrijf. Ook kijken we naar de impact die Cloud heeft op uw bestaande software voortbrengingsproces. Deze halfdaagse sessie is gericht op architecten en (technisch) management.

Doelgroep
Architecten, technisch managers en beslissers die graag een onbevooroordeelde kijk op de strategische waarde van Cloud Computing willen hebben in begrijpelijke taal.

Minimale voorwaarden voor deelname
Geen

Onderwerpen

De volgende onderwerpen worden in detail behandeld:

  • Enterprise Cloud Adoption
  • The Myth of Cloud 1.0
  • The Evolution of Compute
  • Cloud Application Platforms
  • Economic Disruption
  • Getting the Best from the Cloud

Bert is Java Champion en VP Technology bij Luminis. Bert is door Sun/Oracle erkend als Java Champion, meerdere malen onderscheiden als JavaOne Rockstar Speaker en heeft tweemaal de prestigieuze Duke's Choice Award voor innovatieve toepassingen van Java mogen ontvangen. Bert spreekt regelmatig op conferenties over de hele wereld over onderwerpen als Java, Cloud en software architectuur. Bert is tevens auteur van het boek ‘Building Modular Cloud Applications with OSGi’, uitgegeven door O’Reilly in 2013.

Bert Ertman

VP Technology

Praktische info

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

550,- per persoon
13:00-17:00