Omschrijving

In deze training nemen we je mee door de belangrijkste services van AWS (onder andere Lambda, EC2, S3, Elastic Beanstalk). Niet alleen geven we uitleg over wat deze services inhouden, maar ook laten we in korte demo’s zien wat mogelijke toepassingen ervan zijn en hoe krachtig het wordt als je services met elkaar gaat combineren. In het eerste deel leggen we een basis met telkens korte stukjes theorie en daarna een kleine demo. In het tweede deel ga je zelf aan de slag met het bouwen van je eigen AWS applicatie.

Doelgroep
Software developers

Onderwerpen

Onderwerpen die onder andere worden behandeld zijn:

  • Lambda
  • EC2
  • S3
  • Elastic Beanstalk

Rachid is software architect en heeft inmiddels zo'n 15 jaar hands-on ervaring op het Java-platform. Hij heeft gewerkt aan diverse projecten voor verschillende klanten in sectoren zoals energie, finance en onderwijs. De projecten zijn uitgevoerd in verschillende technologieën zoals Java, OSGi, Kotlin en vaak een focus op Test-driven development. Rachid is in het bijzonder geinteresseerd in onderwerpen waar fysieke apparaten en software samenkomen zoals the Internet of Things. De laatste drie jaar is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van server software voor een IoT-project met 100K verbonden slimme thermostaten. Overdag is hij software architect, maar ’s avonds speelt hij met microcontrollers; de combinatie van deze twee passies maken zijn enthousiasme voor IoT in de cloud onvermijdelijk.

Rachid Ben Moussa

Software Architect

Praktische info

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

595,- per persoon
1 dag, 09:00-17:00