Omschrijving

Vanuit de Luminis Academy bieden we een Deployment workshop aan waarin we de kennis en mogelijkheden van standaard Deployment tools verruimen. De huidige manier van werken en de bijbehorende tools worden gespiegeld aan de standaard tools.

In deze workshop van een halve dag kijken we hoe de uitrol van applicaties versneld en verbeterd kunnen worden. Daarbij is er volop aandacht voor kwaliteitscontrole van validatie. Door te vertrouwen op automatisering is er een kortere time-to-market en kan de focus volledig komen te liggen op realiseren van functionaliteit. 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen worden onder andere in deze workshop behandeld:

• Introductie / gezamenlijke beeldvorming
• DevOps
• Vergelijking Octopus Deploy
• Containers

Doelgroep
.NET developers, technisch managers

Minimale voorwaarden deelname training
Geen

Arian Geertsema

Software architect

Praktische info

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

550,- per persoon
09:00-13:00