Omschrijving

In deze training verkennen we de theorie en kijken naar hoe een effectieve invulling van de rol van product owner eruit ziet. De training is bedoeld als aanzet om een volgende stap te maken en Agile nog effectiever in te kunnen zetten binnen de organisatie.

Onderwerpen

Het volgende zal in de training worden behandeld:

  • Korte opfrissing Scrum, welke regels zijn er met betrekking tot de rolverdeling en de rol van de Product Owner.
  • Wat doet een perfecte Product Owner?
  • Product Owner Do’s en Don’ts.
  • Product Owner rol in de praktijk (werkelijkheid vs theorie vs “urban legends”)
  • Wat is buiten de Scrum theorie nog meer nodig voor een goede Product Owner
  • Reflectie: wat doen jullie nu, wat kan de volgende stap zijn?

Doelgroep
Voor iedereen toegankelijk.

Minimale voorwaarden deelname training
Enige kennis van scrum is gewenst.

Net als alle andere trainingen is ook deze training op basis van InCompany af te nemen. Hierbij begeleiden, trainen en coachen we interne PO’ners en PO-teams bij het opzetten van governance, het creëren van visie, het maken van een roadmap, het begeleiden van refinement of het zetten van de volgende stap in effectief POschap.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ivon is een ervaren trainer & coach met meer dan 15 jaar ervaring als Change manager. Het begeleiden van individuen en groepen in het ontwikkelen van de juiste mindset, structuur en ontdekken van iteratief werken is een van haar passies. Door haar internationale werkervaring is zij zeer bedreven in het herkennen, doorzien en optimaliseren van verschillende organisatieculturen en bijbehorende organisatiestructuren. Zij heeft meerdere verandertrajecten succesvol begeleid in binnen en buitenland. Ivon heeft een diepgaande interesse voor neurowetenschappen en zoals zij het noemt “het menselijk Systeem”, ze is gefascineerd door “de natuurlijke manier van leren” en “het menselijk brein”. Ivon is een authentieke change manager in hart en nieren en in elke rol altijd een Co-Creator.

Ivon Reveco

Agile coach

Richard is Agile coach / consultant bij Luminis Rotterdam. Richard helpt teams en organisaties succesvol te worden in Agile manieren van werken. Heeft grote organisaties geholpen de overgang te maken van een traditionele manier van werken naar Agile. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de rol van Product eigenaar of Scrum Master.

Richard Schaaf

Agile consultant / Analyst

Praktische info

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

595,- per persoon
1 dag, 10:00-16:30