Omschrijving

Hoe migreer je nou een hele kluwen zelf ontwikkelde applicaties en wat daar aan vast hangt naar de cloud? Waar begin je? Hoe snel kun je gaan? Wat voor mensen en middelen heb je nodig? Hoe hou je de voortgang bij? Wat zijn de valkuilen? En hoe voorkom je dat je de mist in gaat?

Tijdens deze halfdaagse training beantwoorden we de belangrijkste vragen die horen bij een migratie van zelfgebouwde maatwerkapplicaties naar de cloud. We behandelen elke stap van een effecieve cloudmigratie in detail, inclusief voorbeelden uit onze praktijk.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen worden in detail behandeld:

• Beloftes en valkuilen van de cloud.
• Redenen om te migreren.
• Verschillende migratiestrategieën en wanneer ze (niet) in te zetten.
• Effectieve migratieteams samenstellen, inzetten en coördineren.
• Verschillende fasen van een massale migratie plannen.
• Goed van start met de eerste migraties.
• Snelheid maken met migreren.
• Tools en visualisaties voor een effectieve migratie.
• Succesvol naar een afronding toewerken.
• Na de migratie: hoe wordt een organisatie cloud native?

Doelgroep
Alle stakeholders bij een cloudmigratie: developers, architecten, chapter leads, managers, afdelingshoofden, beslissers. Kortom: iedereen die invloed kan uitoefenen op het succesvol maken van een cloudmigratie.

Minimale voorwaarden voor deelname
Geen

Piet van Dongen is cloud consultant en senior software engineer bij Luminis Arnhem. In deze rollen helpt hij organisaties hun software- en business- uitdagingen in kaart te brengen en slim op te lossen. Hoe ingewikkelder, hoe leuker! Piet staat regelmatig op het podium bij events als Codemotion, Devoxx Belgium, TEQNation en Luminis haar eigen conferentie DevCon. Hij spreekt over onderwerpen als cloudmigraties, Voice Assistants en the Internet of Things.

Piet van Dongen

Senior software engineer / Cloud consultant

Praktische info

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

595,- per persoon
13:00-17:00