Omschrijving

In deze ééndaagse training worden de belangrijkste aspecten van Azure Functions uitgelegd, zoals function triggers en bindings, authenticatie en logging. Daarnaast leer je begrijpen waarom cloud de toekomst heeft.  Er wordt uitgebreid stilgestaan bij enkele best practices en je leert in één dag hoe je zelf aan de slag kunt gaan met Azure Functions om efficiënter, effectiever en kostenbesparender te kunnen werken. Naast het theoretische gedeelte ga je ook zelf aan de slag met realistische user-cases waarmee je functies gaat maken. Je leert hoe je lokaal je functies kunt ontwikkelen en testen en vervolgens leer je hoe je met de principes van Continuous Integration, Continuous Delivery en Infrastructure As Code (IaC) je Function App uitrolt naar de cloud.

Doelgroep
Java, C# en JavaScript developers.

Minimale voorwaarden deelname training
Voor deze training dien je te beschikken over een laptop. Heb je deze niet, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Basis programmeerkennis is een vereiste.

Onderwerpen

Onderwerpen die in deze training aan bod komen zijn o.a.:

  • Serverless Computing
  • Het opzetten van een Azure omgeving
  • Infrastructure as Code, (IaC)
  • Het gebruik van Azure CLI
  • Het deployen van een nanoservice op Azure
  • Use-Cases van Azure Functions

Praktische info

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

595,- per persoon
1 dag, 09:00-17:00