Omschrijving

In deze training maak je kennis met de principes achter InformationGrid en je gaat zelf aan de slag met het modelleren van de gegevens, zowel inkomend als uitgaand.

Onderwerpen

De training is een mix van theorie en hands-on oefeningen, en laat zien hoe bepaalde concepten worden toegepast in InformationGrid. Bijvoorbeeld:

  • Event sourcing
  • Compliance & Security
  • Domain Driven Design
  • Schema’s
  • Projecties
  • Rest services

Doelgroep
(Toekomstig) gebruikers van InformationGrid: Modelleurs, consultants, analisten, developers

Minimale voorwaarden deelname training
Geen

 

Freek is al bijna 30 jaar actief in ontwikkeling van innovatieve software en expert op het gebied van modelgedreven software. Als Solution architect veel gedaan aan toepassen van dit type technologie bij kleine en grote organisaties. Ook verzorgde hij vele opleidingen voor modelleurs en architecten op allerlei niveaus. Nu houdt hij zich binnen Luminis bezig met InformationGrid, een nieuw PAAS data platform. Ook dit is gestoeld op principes van domain driven design, modeleerbare platformen en het toepassen van innovatie in ICT.

Freek van Teeseling

Lead Solution Delivery team

Praktische info

  • Online

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

900,- per persoon
2 dagen, 09:00-13:00