Omschrijving

Tijdens deze tweedaagse training leer je principes van Scrum goed eigen te maken zodat jij zelf projecten kunt begeleiden als Scrum Master. Ook word je klaargestoomd voor het behalen van je Scrum Master certificaat bij Scrum.org (dit certificaat is levenslang geldig). Er wordt ingegaan op veel voorkomende praktijksituaties bij het werken als Scrum Master. Daarnaast wordt veel geoefend met simulaties om de principes van Scrum goed eigen te maken. Onze trainers zijn allemaal zelf ervaren Scrum Masters en kunnen putten uit een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden.

Onderwerpen

De Scrum Master Faciliteert het Scrum team. Deze persoon is verantwoordelijk voor het soepel doorlopen van een project. Deze tweedaagse training is erop gericht om te leren,

Hoe:

  • een effectieve Scrum Master te zijn
  • te effectief faciliteren
  • van een groep mensen een team te maken
  • de Product Owner te ondersteunen
  • mensen en teams te betrekken
  • Agile werken verder te ontwikkelen

Optioneel kun je het Scrum Master examen (PSM I) doen via Scrum.org. Als je slaagt voor het examen dan ontvang je een officieel erkend certificaat.

  • Je ontvangt na de training een code per e-mail waarmee je eenmalig online het examen kunt afleggen. Dit examen kun je maken op een dag en tijd die voor jou prettig is.
  • Het examen is in het Engels en moet binnen een bepaald tijdsbestek afgerond worden.

Doelgroep
Deze training is ontworpen voor mensen met achtergrond ervaring van Scrum of die reeds in Scrumteams hebben gewerkt. Voor die mensen die graag hun certificaat willen behalen en daarvoor klaargestoomd willen worden om hun certificaat te behalen. Mocht je nog geen basiskennis hebben nodigen we je van harte uit om bij een gratis kennis sessie aan te sluiten op 25-2-2020 waar de basis principes van Scrum behandeld zullen worden.

De training is ook zonder examen af te nemen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Ivon is een ervaren trainer & coach met meer dan 15 jaar ervaring als Change manager. Het begeleiden van individuen en groepen in het ontwikkelen van de juiste mindset, structuur en ontdekken van iteratief werken is een van haar passies. Door haar internationale werkervaring is zij zeer bedreven in het herkennen, doorzien en optimaliseren van verschillende organisatieculturen en bijbehorende organisatiestructuren. Ze heeft meerdere verandertrajecten succesvol begeleid in binnen en buitenland. Ivon heeft een diepgaande interesse voor neurowetenschappen en zoals zij het noemt “het menselijk Systeem”, ze is gefascineerd door “de natuurlijke manier van leren” en “het menselijk brein”. Ivon is een authentieke change manager in hart en nieren en in elke rol altijd een Co-Creator.

Ivon Reveco

Agile coach

Praktische info

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

1295,- per persoon
2 dagen, 10:00-16:30