Omschrijving

In deze workshop worden de 10 meest voorkomende en schadelijke problemen behandeld, zoals die zijn opgesteld door het Open Web Application Security Project. Voor elk probleem wordt getoond hoe het misbruikt kan worden, en hoe daartegen te verdedigen valt. Deelnemers zullen de 3 meest interessante problemen zelf aan de tand voelen, in een hands-on lab.

Na deze workshop hebben ontwikkelaars een beter begrip van, en waardering voor de waarde van, beveiliging van web-applicaties. Ze begrijpen de oorzaken voor de meest voorkomende lekken en misbruik, en hebben de mindset en tools die het internet een veiliger plek maken voor hun gebruikers.

Doelgroep
Web developers, voornamelijk backend. Geschikt voor frontend-developers met affiniteit met de talen die in de backend gebruikt worden.

Minimale voorwaarden deelname training
Voor het hands-on gedeelte is een laptop met Java nodig. Overige tools worden via een instructie van te voren geïnstalleerd.

Onderwerpen

  • Voor elk van de 10 onderwerpen worden details, voorbeelden, en verdediging behandeld
  •  Voor 3 onderwerpen een hands-on lab

Guy is een full-stack software engineer die zich interesseert in nieuwe technologieën. Ook security en testen trekken zijn aandacht. Vaak gaat dit hand-in-hand omdat nieuwe technologieën veelal kwetsbaarheden bevatten. Het zoeken naar nieuwe attack-vectors zodat het attack-surface vergroot wordt is voor hem een leuke puzzel. Een uitspraak die hij veel gebruikt is: “Security engineers moeten vaak een stap verder denken dan software engineers omdat ze de code moeten kunnen lezen, begrijpen én misbruiken”.

Guy Theuws

Full Stack Engineer

Praktische info

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

550,- per persoon
13:00-17:00