Omschrijving

De training wordt gegeven aan een kleine groep, waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht. Tijdens de training gaan we stap voor stap het programma ontdekken en individueel oefenen.

Na afloop van de training kun je:
– In Sketch je eigen ontwerpen maken
– Hi-fi prototype maken in Sketch
– Herken je de ideale workflow

Onderwerpen

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Lagen en pagina’s
  • Creëren/toepassen van symbolen (herbruikbare elementen)
  • Foto’s importeren/ bijsnijden (maskeren)
  • Slim schalen voor responsive design
  • Lagen uitlijnen en distribueren
  • Preview/ prototyping
  • Exporteren
  • Cloud

Doelgroep
Deze training is ideaal voor grafisch ontwerpers, web-, UX- en visual designers, ondernemers en creatieve professionals die een visual design en interactief prototype willen maken voor een app of website

Voorwaarden
Macbook met Sketch erop geïnstalleerd (Trial versie 30 dagen beschikbaar).

Onze trainster Luisa, is een ervaren UX designer die in de praktijk haar ervaring heeft opgedaan. Het Adobe pakket kent voor haar niet veel geheimen. Ze is zeer creatief, en weet een plat design tot leven te brengen. Haar kennis vanAdobe XD en Sketch heeft zij over de jaren via de praktijk mogen uitbreiden. Ten tijde van haar studie was ze al geïnteresseerd in Sketch, maar omdat ze een windows laptop had heeft ze een virtual machine erop gezet die Mac OS draaide zodat ze mee kon doen met de Sketch opleiding. Voor het maken van designs, prototypes, klantreizen en persona's is zij de aangewezen persoon binnen Luminis Amsterdam.

Luísa Braga dos Santos

FRONT-END DEVELOPER & UX DESIGNER

Praktische info

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Bedankt voor uw inschrijving voor onze training. Ongeveer 2 weken voor de start van de training ontvangt u meer informatie over de locatie en tijd. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

990,- per persoon
2 dagen, 09:30-16:30