Omschrijving

Wanneer je werkt in een team dat een digitaal product of een digitale dienst bouwt, is deze training interessant voor jou. In één dag zul je de methoden begrijpen die je team kan gebruiken in de verschillende stadia van development. In een fase waar nauwelijks iets bekend is, moet je verschillende methoden gebruiken dan in een fase waar het product zijn laatste Polish nodig heeft. Je leert enkele best practices die de waarde van digitale producten verbeteren. Tenslotte leer je meer over het testen van de bruikbaarheid en andere manieren om een product idee of prototype te valideren.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor mensen die met designers werken of zelf vaardig willen worden in design, zoals product owners, developers of content writers.

 

Onderwerpen

  • A model to organize the different kinds of design
  • Design Research primer
  • Lean UX: a method to formulate assumptions, set a goal and choose a problem to solve
  • Analysis and user stories
  • Hands-on session Design Studio: a way to design in a group
  • Hands-on practice with a design tool

GP's specialisme is het organiseren van ontwerpers en developers tijdens het ontwerpproces. Nu de technische mogelijkheden toenemen om rijke en interactieve apps te maken, is het zaak om ontwerpers en developers beter te laten samenwerken. GP brengt jaren ervaring mee met het maken van interactieve producten met webtechnologie. Vanaf de begindagen heeft GP met javascript frameworks gewerkt, van jQuery en Ember tot de favorieten van nu, React en Angular.

GP Gooiker

Digital Product Designer

Praktische info

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

595,- per persoon
1 dag, 09:00-17:00