Omschrijving

Deze workshop richt zich op:

Architectuur, het beantwoorden van de vraag: “wat is software architectuur?”

Architecting, het proces van het creëren en ontwikkelen van een architectuur. De nadruk van de workshop ligt op systeemontwerp.

Architecten, het aanpakken van de rol en verantwoordelijkheden van architecten in complexe systeemontwerp en evolutie, en het uitbreiden van de focus van persoonlijke ontwikkeling van code tot systeemontwerp en technisch leiderschap. We bespreken ook architectuurverantwoordelijkheden en de architectenrol  binnen de organisatie.

Onderwerpen

Gedurende de workshop werken we in kleine teams aan het creëren van een ontwerp architectuur op basis van de modellen en begeleiding in Visual Architecting. We volgen het iteratieve ontwerpproces en weven concepten en architecting technieken in lezingen en discussies.

De onderwerpen worden gedreven door de zorgen die in dat stadium van het architectenproces aan de orde komen. Dit maakt het een “niet-traditionele” format, maar het is er één die goed werkt en het stelt ons in staat om end-to-end te werken door de oprichting van een ontwerp-architectuur.

Voor meer informatie over het programma zie http://www.bredemeyer.com/Workshops/architecture_workshop_overview.htm of neem contact met ons op.

Doelgroep
Deze workshop is ontworpen voor architecten (degenen die architectuur werk verrichten, ongeacht hun titel) en senior systeem design engineers. Managers van architectuur teams zullen ook baat hebben bij het volgen van deze workshop. 

Dana heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van softwaresystemen, waaronder 16 jaar bij Hewlett-Packard. Hij is bij Bredemeyer Consulting gestart in 1998. Bredemeyer Consulting richt zich op architectuur competentie ontwikkeling, het aanbieden van verschillende software architectuur trainingen evenals consulting.

Dana Bredemeyer

Eigenaar Bredemeyer Consulting

Praktische info

  • Training: Software Architecture door Dana Bredemeyer

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

2600,- per persoon
4 dagen, 09:00-17:00