Omschrijving

Als gevolg van de Covid-19 maatregelen zullen de meeste teams vanuit huis werken. Dat is lastig want agile werken is effectiever als een heel team op dezelfde werkplek zit. Er is veel spontane communicatie en je ziet elkaar’s non-verbale communicatie. Door virtueel samen te werken raak je dat kwijt. Herken je dit ook?

Uit recente gesprekken horen we vaak de volgende vragen over digitaal samenwerken:
Een effectief digitaal team. Hoe ziet dat eruit? Wat zijn de aandachtspunten? Wat mag er ingeregeld worden? Elk team, project en individu is anders en alles veranderd supersnel. Hoe hier mee om te gaan zodat je in een gezamenlijke flow komt en blijft? Hoe borg je productiviteit en maak je een hecht digitaal team? 

Kortom digitaal samenwerken, hoe dan?

Onderwerpen

Voor onze relaties verzorgt ervaren trainer & agile coach Ivon Reveco daarom een webinar waarin de volgende punten en valkuilen worden behandeld. 

 • Heldere communicatie:
  • Visie, Resultaat & Doel
  • Proces & flow
 • Productiviteit
  • MVW (Manier van werken)
 • Vertrouwen
  • Persoonlijke aandacht
  • Creëren en stimuleren veiligheid

 • Aandachtspunten

Doelgroep
Dit webinar is interessant voor Agile Coaches, Scrum Masters, Teamleiders en Productowners.

Overige informatie
De duur van de webinar bedraagt 45 minuten. Indien gewenst, is er na afloop nog tijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op, de webinar op 29 mei zal in het Engels worden verzorgd.

Ivon is een ervaren trainer & coach met meer dan 15 jaar ervaring als Change manager. Het begeleiden van individuen en groepen in het ontwikkelen van de juiste mindset, structuur en ontdekken van iteratief werken is een van haar passies. Door haar internationale werkervaring is zij zeer bedreven in het herkennen, doorzien en optimaliseren van verschillende organisatieculturen en bijbehorende organisatiestructuren. Ze heeft meerdere verandertrajecten succesvol begeleid in binnen en buitenland. Ivon heeft een diepgaande interesse voor neurowetenschappen en zoals zij het noemt “het menselijk Systeem”, ze is gefascineerd door “de natuurlijke manier van leren” en “het menselijk brein”. Ivon is een authentieke change manager in hart en nieren en in elke rol altijd een Co-Creator.

Ivon Reveco

Agile coach

Praktische info

 • Online

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

0,- per persoon
11:00-12:00