Omschrijving

Sinds de Covid-19-crisis werken we meer op afstand. Voor ontwerpers is op afstand werken een uitdaging. Inmiddels hebben we ervaring om ontwerpsessies op afstand te houden en toch die magie op te roepen. In deze Learning Friday praten we je bij en vertellen we je welke manieren we hebben gevonden om digitaal op afstand intensieve ontwerpsessies te houden. Welke methoden zijn er? Hoe hou je de aandacht van mensen vast? Hoe krijg je die kruisbestuiving en welke digitale tools zijn het best? We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw ervaringen.

Onderwerpen

In deze webinar worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Methoden zoals Lean UX
  • Het delen van consumentenonderzoek, marktonderzoek en resultaten uit usability research
  • Hoe een probleemstelling te maken in de online groep
  • Hoe aannames te prioriteren
  • Welke tools handig zijn, van Microsoft Teams tot Miro
Doelgroep:
Ontwerpers, analysten en product owners

Taal:
Nederlands mits er deelnemers zijn die de Nederlandse taal niet beheersen dan zal de sessie in het Engels worden verzorgd.

 
Minimale voorwaarden voor deelname:
Geen

GP's specialisme is het organiseren van ontwerpers en developers tijdens het ontwerpproces. Nu de technische mogelijkheden toenemen om rijke en interactieve apps te maken, is het zaak om ontwerpers en developers beter te laten samenwerken. GP brengt jaren ervaring mee met het maken van interactieve producten met webtechnologie. Vanaf de begindagen heeft GP met javascript frameworks gewerkt, van jQuery en Ember tot de favorieten van nu, React en Angular.

GP Gooiker

DIGITAL PRODUCT DESIGNER

Praktische info

  • Online

The Learning Friday

The Learning Friday is een thema waarbij we  op regelmatige basis onze kennis en ervaringen delen door middel van online kennissessies en webinars. Deze sessies plannen we, zoals de naam het al doet vermoeden, altijd op een vrijdag van 11:00 tot uiterlijk 12:30.

 

 

Kies je training
Jouw gegevens
Factuurgegevens
Voltooid!!

Bevestiging van inschrijving

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Indien u zich heeft ingeschreven voor een online kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor start van de sessie de inloggegevens. Indien u zich heeft ingeschreven voor een fysieke training of kennissessie dan ontvangt u van ons uiterlijk 1 week voor aanvang de exacte locatiegegevens en tijden. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via academy@luminis.eu.

Ga terug naar Home

Geplande trainingen

0,- per persoon
11:00-12:00